De personal trainer

Koen Manson

Een fit lichaam draagt bij aan een gezonde geest’

Graag stel ik mij voor, mijn naam is Koen Manson en ik ben Personal Trainer bij PT058.

Wie ben ik?

Ik zie mezelf als leergierig en sportief en daarbij gepassioneerd in het uitvoeren van mijn vak als gediplomeerd Personal Trainer. Mijn specifieke doel is je te motiveren door gerichte training en door het geven van voedingsadvies, zodat de gestelde einddoelen worden behaald.

Van jongs af aan heeft sport centraal gestaan in mijn leven, zo was ik jarenlang een erg fanatieke voetballer. Helaas moest ik daarmee stoppen door een akelige en langdurige blessure en raakte ik zodoende mijn hobby en uitlaatklep kwijt. Fitness gaf mijn leven tijdens die periode structuur en de mogelijkheid om mijn conditie toch te onderhouden.

Door die periode ben ik me er bewust van geworden hoe belangrijk een gezonde en sportieve levensstijl is en dat neem ik mee in mijn lessen. Door deze positieve houding in combinatie met aandacht voor een gezond eetpatroon, ben ik ervan overtuigd dat de pieken en vooral ook de dalen in het leven beter te tackelen zijn.

Mijn motto is dan ook ‘Een fit lichaam draagt bij aan een gezonde geest’. Ik nodig je hierbij graag uit voor een gratis proefles, zodat je in de praktijk kunt ervaren waar ik voor sta als coach/trainer.