Fifty fit in Leeuwarden

Ben je ouder dan vijftig jaar en wil je met leeftijdgenoten trainen? Dan is de kracht- en conditietraining Fifty & Fit een heerlijke wekelijkse uitdaging. Krachttraining is enorm belangrijk voor behoud van sterke botten en spieren. En heel geschikt voor 50plussers. Met een groep van maximaal 10 personen train je zowel binnen als buiten aan je conditie en spierkracht.

In de groep is veel ruimte voor zowel spel als kracht- en conditionele oefeningen. De ervaring leert dat de leeftijd er eigenlijk nauwelijks toe doet. Wie met plezier en een goede motivatie aan de slag gaat, verbetert te allen tijde zijn of haar conditie en kracht. Goed voor niet alleen het lijf, maar zeker ook de geest. Je hoeft geen ervaren sporter te zijn, iedereen die aan zijn gezondheid wil werken is, is welkom.

Leeftijd is slechts een getal

Laat die leeftijd je dus niet in de weg zitten. En vind je het lastig om een sportzaal binnen te lopen omdat daar ‘allemaal strak gevormde jongelui aan het sporten zijn’. Dan nemen we bij deze die aanname weg, want juist steeds meer mensen van boven de vijftig jaar werken hard aan hun conditie en kracht. Daar is niets bijzonders aan. Eigenlijk heel gewoon en geweldig om te doen. Ook jij bent van harte welkom! 

Tarieven Fifty fit in Leeuwarden

Nieuwsgierig naar de fifty fit tarieven van PT 058 in Leeuwarden? Bekijk hier onze tarieven.