PT 058: De beste partner om jouw trainingsdoelen werkelijkheid te laten worden

PT 058: De beste partner om jouw trainingsdoelen werkelijkheid te laten worden

Geen uitdaging is ons te groot! Wij geloven dat de mens tot veel meer in staat is dan vaak wordt gedacht. Graag helpen wij je op een verantwoorde wijze om te ontdekken waar jouw grens ligt.

PT 058 wil graag eerlijk en duurzaam zijn. Dat betekent dat we graag haalbare doelen stellen en streven naar goede resultaten op zowel korte als lange termijn.

Tegenwoordig zijn er allerlei verkooptrucs en producten op de markt die snelle resultaten beloven, maar wat is dit waard als het resultaat maar kortdurend is en er van voordelen op de gezondheid nauwelijks sprake is?

Wij geloven dat een structurele verandering in leefstijl op het gebied van bewegen en voeding, de grootste impact heeft op onze gezondheid en prestaties. We helpen je graag om hiermee te beginnen en willen je motiveren om dit vol te houden!

Trainingen voor iedereen

Door middel van het aanbieden van diverse vormen van training kan PT 058 voor mensen met verschillende wensen op het gebied van training van betekenis zijn.

In tegenstelling tot de drukte van een sportschool, is er bij PT 058 sprake van intensievere begeleiding en persoonlijke aandacht in een gemoedelijke setting.

Dankzij de nauwe samenwerking met de fysiotherapeuten van Fysio 058, kunnen wij ook mensen die te maken hebben met (terugkerende) blessures een geschikt en passend programma bieden. Of je nu binnen, buiten, alleen of in een groep wilt trainen, bij PT 058 bieden we dit aan in een motiverende en betrokken sfeer. PT 058 gaat graag samen met jou de uitdaging aan!