Small group training in Leeuwarden

Train je liever in een groep dan alleen? Lijkt het jou leuk om samen met vrienden, vriendinnen of bijvoorbeeld collega’s te trainen? Dan is de small group training van bij PT 058 misschien wel wat voor jullie. Het trainen in een groep kan zorgen voor een goede motivatie en uiteraard voor gezelligheid!

De groep kan bestaan uit 3-5 personen. Afhankelijk van de wensen zal er een programma worden opgesteld door de personal trainer. Wij vinden het belangrijk dat er tijdens de small group trainingen genoeg ruimte blijft voor persoonlijke aandacht.

Tijdens de trainingen wordt gelet op een goede uitvoering van de oefeningen om blessures te voorkomen. Geen training zal hetzelfde zijn, door steeds de focus te verleggen blijven de trainingen uitdagend.

Samen met de personal trainer wordt een voedings- en trainingsschema voor jullie opgesteld en spreken jullie een termijn af waarin je samen aan de doelstellingen gaat werken.

PT 058 is gespecialiseerd in de volgende duurzame doelstellingen:

  • Uithoudingsvermogen / conditie verbeteren
  • Afvallen
  • Spieropbouw
  • Versterken zwakke punten (eventueel in overleg met de fysiotherapeuten van Fysio 058)

Zo ziet een Small group traject bij PT 058 eruit

Stap 1: Intake & kennismaking (Daarin formuleren we jullie gezamenlijke en persoonlijke doelstellingen en leggen deze vast)

Stap 2: Het ontwikkelen van een op maat gesneden trainingsprogramma, met individuele accenten per persoon

Stap 3: Samen met de groep aan de slag onder begeleiding van de personal trainer!

Stap 4: Het behalen van jullie doelstellingen Stap 5: Het (eventueel) bepalen van nieuwe doelen