Archive

 1. Sporten bij Tijn is fijn!

  Reacties uitgeschakeld voor Sporten bij Tijn is fijn!

  6 weken geleden ben ik begonnen met sporten bij PT058. En ik heb er geen moment spijt van. Waar ik bij andere sporten vaak afhaakte door eentonigheid.

  Elke keer weer hetzelfde liedje! ( Nou moet ik zeggen dat het 3x In de week in de ochtend ook fijner is dan in de avond. )

  Bij PT058 zorgt Tijn elke week weer voor afwisselende trainingen zowel binnen als buiten. Elke training wordt je tot op het bot gemotiveerd door Tijn. De ene keer met gewichten een warming up op de trap de andere keer naar buiten waar parcours  worden uitgezet enz enz.

  Na 6 weken merk ik een groot verschil, ik ben veel fitter houdt de oefeningen langer vol en ben vooral benieuwd eind december om de begin foto te zien.

  Naast de geweldige trainingen is Tijn een leuke gast! We hebben behoorlijk lol en lachen heel wat af. Zonder lol en plezier geen prestatie. Uitdagingen om mee te doen slaat hij niet af….. “ bring Sally up bring Sally down “ is 1 van Tijn zijn favorieten. Naast de lol kan je hem overigens ook gewoon verrot schelden. Ik zeg wel eens Tijn… jij bent een dikke motherfucker! Met je oefeningen. Dat doet hem niks….. enne het helpt dan toch even om ook de laatste 2 burpees eruit te persen!

  En achteraf heb je een top gevoel!

  Kortom: sporten bij Tijn is fijn!

  Stefan Veldman

 2. Je kunt veel meer dan je zelf denkt

  Reacties uitgeschakeld voor Je kunt veel meer dan je zelf denkt

  “Tuut tuut tuuut 05.45 dinsdagochtend, nog half verdoofd ram ik de wekker uit en draai mij weer om. Een seconde later besef ik dat ik er uit moet, want het is dinsdag, dus dat betekent, net als vrijdag, sporten bij PT058. Gemengde gevoelens maken zich van mij meester, welke idioot staat er om 06.30 in een sportzaal? Het is veel te vroeg voor deze onzin. Tegelijkertijd weet ik dat ik mij om 08.30, na de gedane arbeid en een lekkere douche, topfit zal voelen.

  Samen met een vriend sport ik al drie maanden twee keer per week van 06.30 tot 8.00 bij PT058. Onze Personal Trainer is Tijn. Tijn is een jonge, sportieve kerel die met veel passie en plezier zijn vak uitoefent. Bij aanvang van ons trainingsprogramma is er een intakegesprek geweest waarin wij onze doelen hebben vastgesteld. Tijdens deze intake zijn ook al onze fysieke gebreken doorgenomen om zo een programma samen te stellen waarbij de kans op blessures klein is.

  De afgelopen maanden ben ik veel sterker geworden, zowel fysiek als mentaal. Het blijkt dat je veel meer kunt dan je zelf denkt, zeker omdat Tijn de juiste snaar weet te raken. De trainingen zijn afwisselend en uitdagend.”

 3. Het zet echt zoden aan de dijk

  Reacties uitgeschakeld voor Het zet echt zoden aan de dijk

  “Na drie krachttrainingen bij Fifty & Fit van PT058 merkte ik al effect. Twee keer per week een uurtje gericht de spiergroepen trainen zet echt zoden aan de dijk. Personal trainer Tijn Dijksma is enthousiast en doet het leuk. Elke training verzint hij een ander programma met ongecompliceerde oefeningen, veel spelvorm en een muziekje erbij. Door deze variatie blijft ook de animo overeind.”

 4. Het uur vliegt voorbij!

  Reacties uitgeschakeld voor Het uur vliegt voorbij!

  “Ik train nu al een aantal maanden iedere week bij PT058. Naast dat ik voetbal, is het een goede en vooral leuke aanvulling op sociaal- en op sportgebied. Door de verschillende oefeningen worden bijna alle spiergroepen in het lichaam getraind. Door het toepassen van competitieve en coöperatieve spelelementen, wordt sporten leuk! Het uur vliegt voorbij en met een voldaan gevoel, sluit ik de les af. Zeker de moeite waard om zelf te ervaren.”

 5. Ik voel me fitter dan voorheen

  Reacties uitgeschakeld voor Ik voel me fitter dan voorheen

  “Sinds kort word ik twee keer per week, onder de bezielende coaching van Tijn, getraind bij PT058. Tijn is een echte motivator en zorgt ervoor dat ik steeds mijn grenzen kan verleggen! Dit werkt enorm motiverend plus dat ik mij fitter voel dan voorheen. Een echte aanrader dus!”

 6. Je vergeet dat je aan het sporten bent

  Reacties uitgeschakeld voor Je vergeet dat je aan het sporten bent

  “Wij hebben de keuze gemaakt om het roer om te gooien. Met personal duo-training worden we gemotiveerd en gestimuleerd om alles uit ons zelf te halen. Doordat een van ons een tijd terug haar voet heeft gebroken kan er nog niet alles. Hier wordt rekening mee gehouden en de oefeningen worden zo aangepast dat je toch het uiterste uit jezelf kunt halen. Van sommige oefeningen wordt een spelletje gemaakt en dan word je nog fanatieker en vergeet dat je aan het sporten bent. Ook de techniek wordt beter en het is veilig om de oefeningen thuis op te pakken en er echt een andere leefstijl van te maken.”

 7. Het is uitdagend en motiverend

  Reacties uitgeschakeld voor Het is uitdagend en motiverend

  ‘Bootcamp is een leuke trainingsvorm om je balans, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. In tegenstelling tot krachttraining vindt bootcamp plaats in de buitenlucht wat het tot een geweldige workout maakt. Tijn is een prettige en gedreven trainer, die iedereen goed weet uit te dagen en te motiveren. Hij creëert een teamgevoel wat leidt tot een leuk maar zeker ook competitief sportmoment.  Absoluut een aanrader!’

 8. Klant blij, wij blij

  Reacties uitgeschakeld voor Klant blij, wij blij

  Al maanden ben ik bezig om op mijn manier fitter en sterker te worden. En daarbij de wens wat gewicht te verliezen. Op mijn manier. Af en toe wat rennen en wat oefeningen thuis doen. Maar echt effect heeft het niet.

  Daarom maar eens op zoek gegaan naar een professional die mij kan helpen met mijn wensen. Ik ben in contact gekomen met Tijn van PT058. Samen met Tijn heb ik mijn wensen besproken in een leuk gesprek. Tijn is een trainer die goed luistert en betrokken is. Hij legt goed uit wat er van mij verwacht wordt en wat we de komende weken gaan doen.

  We trainen binnen en bij mooi weer buiten. Dat voelt goed en geeft je naast de inspanningen en vermoeidheid ook heel veel plezier. Als je het niet geheel op eigen kracht gaat lukken om fitter of sterker te worden, neem dan contact op met Tijn van PT058. Hij zal je de weg wijzen zodat jouw wensen vervult zullen worden.

 9. Hebben we er een beetje zin in?

  Reacties uitgeschakeld voor Hebben we er een beetje zin in?

  ‘Goedemorgen mannen, hebben we er een beetje zin in?’ Met deze woorden worden we sinds een paar weken twee maal in de week om half 7 in de ochtend door Tijn bij PT058 begroet. ‘We’ zijn twee vrienden die hebben besloten dat het roer om moet en dat dat het beste kan onder begeleiding van een personal trainer. Want met fietsen alleen kom je er niet!

  Doelstelling: sterkere rug, romp en schouders en in dat proces ook nog een fiks aantal kilo’s kwijtraken. En dat allemaal in vier maanden tijd. We zijn nu op een derde van het traject en we worden beter. Oefeningen, en daar zijn er heel veel van, kunnen langer, sneller, zwaarder worden uitgevoerd. Het werkt!

  We raken supergemotiveerd. De trainingen zijn afwisselend, de uitleg door Tijn is goed en daardoor de uitvoering ook.
  Inmiddels kent hij ons een beetje en weet hij ons te triggeren, te pushen en af te remmen. Trainingen zijn goed voorbereid maar er is altijd ruimte voor verandering als dat nodig is (PHPD = pijntje hier pijntje daar). Kortom ik vind het leuk. Niet altijd om half zeven, maar wel als ik aan het einde van de les ben.
  Ik voel dat ik sterker word en mijn riem bevestigt dat de kilo’s aan het verdwijnen zijn. Het kan alleen maar nog beter worden.