Je kunt veel meer dan je zelf denkt

“Tuut tuut tuuut 05.45 dinsdagochtend, nog half verdoofd ram ik de wekker uit en draai mij weer om. Een seconde later besef ik dat ik er uit moet, want het is dinsdag, dus dat betekent, net als vrijdag, sporten bij PT058. Gemengde gevoelens maken zich van mij meester, welke idioot staat er om 06.30 in een sportzaal? Het is veel te vroeg voor deze onzin. Tegelijkertijd weet ik dat ik mij om 08.30, na de gedane arbeid en een lekkere douche, topfit zal voelen.

Samen met een vriend sport ik al drie maanden twee keer per week van 06.30 tot 8.00 bij PT058. Onze Personal Trainer is Tijn. Tijn is een jonge, sportieve kerel die met veel passie en plezier zijn vak uitoefent. Bij aanvang van ons trainingsprogramma is er een intakegesprek geweest waarin wij onze doelen hebben vastgesteld. Tijdens deze intake zijn ook al onze fysieke gebreken doorgenomen om zo een programma samen te stellen waarbij de kans op blessures klein is.

De afgelopen maanden ben ik veel sterker geworden, zowel fysiek als mentaal. Het blijkt dat je veel meer kunt dan je zelf denkt, zeker omdat Tijn de juiste snaar weet te raken. De trainingen zijn afwisselend en uitdagend.”