Willem Wijma, jouw Personal Trainer

‘Alles eruit halen wat erin zit’ is een prachtig gegeven om in het leven mee aan de slag te gaan. Het is zowel mijn persoonlijke doel als een doel in het werken met mensen als personal trainer. Als jouw personal trainer misschien?

Ik sport al vanaf het moment dat ik bij wijze van spreken mijn eerste stappen zette. Vanaf mijn vijfde jaar voetbalde ik en toen ik zestien jaar was kwam daar fitness bij. Vijf jaar geleden maakte ik de switch naar de duursport: triathlons en (ultra)hardlopen.

Dat laatste heeft geresulteerd in enkele mooie finishes van triathlons  en ultratrails, de langste tot nu toe was 124 kilometer met zevenduizend hoogtemeters, in een fantastisch gebied rond de Mont Blanc in Frankrijk/Italië.

Het moge duidelijk zijn dat ik een passie voor sport heb en ik heb altijd geweten dat ik iets met sport en begeleiding wilde gaan doen als het ging om mijn werkzame leven. Toch startte ik met kantoorwerk, maar wist dat al snel om te zetten tot een baan in de sport. Als Personal Trainer.

Samen stellen we realistische doelen om je fit en sterk te gaan voelen

Terugkomend op ‘Alles eruit halen wat erin zit, dat wil ik ook graag op jou overbrengen! Het gaat om meer uithoudingsvermogen, conditie, spieropbouw of gewoon jezelf lichamelijk (en geestelijk) verbeteren; over je fit en sterk voelen. Ik ga samen met jou realistische doelen stellen om daar stapsgewijs naartoe te werken.

Ik kijk altijd naar het ‘totaalplaatje’. De progressie maak je niet alleen door te sporten, voeding is net zo belangrijk, soms nog wel belangrijker. Als daar behoefte aan is, gaan we kijken hoe we jouw levensstijl kunnen aanpassen naar een gezonde levensstijl qua bewegen en voeding. Voor de langere termijn zul je daar veel meer voordeel uithalen.

Wil jij meer meer weten over mij of hoe PT-058 te werk gaat? Bel of mail me voor een vrijblijvende afspraak, dan kunnen we alles rustig bespreken.

Ik zie je graag.

Willem Wijma (30)
Telefoonnummer: 0682945999